Bitcoin’s Volatility Could Spike som 62 000 BTC-opsjoner utløper fredag

Utløpet av Bitcoin-futures og opsjoner er kjent for å ha en betydelig innvirkning på prisen på BTC.
Et mulig scenario er Bitcoin som tester 11 200 dollar eller til og med 11 000 dollar før eller etter fredag.

Den siste uken i hver Bitcoin Future handelsmåned er betydelig i den forstand at den faller sammen med utløpet av BTC-derivatprodukter som futures og opsjoner. Når det gjelder førstnevnte, er det en stor tro blant kryptohandlere at utløpet av CME Bitcoin-futures den siste fredagen i hver måned, har en negativ innvirkning på prisen på BTC.

Over 62 000 BTC-opsjoner utløper den 28

Imidlertid har Bitcoin-handel modnet, og CME-gruppen, ved siden av flere kryptobørser som Binance og Deribit, tilbyr nå BTC Options. I følge teamet på Skew.com utløper totalt 62.000 BTC-opsjoner denne fredagen 28. august. Teamet offentliggjorde sin observasjon av dagens status på Bitcoin-markedene via følgende tweet.

Utløp av 62 000 BTC-opsjoner kan bety volatilitet

Utløpet av en så stor mengde Bitcoin-opsjoner forventes å gi en viss volatilitet mellom nå og fredag. Denne flyktigheten kunne se Bitcoin’s stigende kile

å spille ut og verdien av at BTC faller til så lavt som $ 11 000. Dette scenariet er beskrevet av teamet på Crypterium som følger .

I følge teknisk analyse forblir bildet det samme: en stigende kile og sterke bearish avvik på indikatorene. Alt dette forteller om en nedgang til minst 11.000 dollar.

Imidlertid kan ikke stillingen vare lenge. 28. august forventes opsjoner å utløpe for 62.000 BTC eller ~ 7 milliarder dollar. Det kan føre til en betydelig økning i volatilitet og en kraftig endring i prisen på den første cryptocurrency.

Konklusjon

Rekord 62.000 BTC-opsjoner utløper denne fredagen, og betydelig Bitcoin-volatilitet kan følge med utløpet. Gjennom teknisk analyse virker en nedtur mer sannsynlig gitt Bitcoin sitt stigende kilemønster som kan ha BTC til å bli så lavt som $ 11 000.

Som med alle analyser av Bitcoin, anbefales handelsmenn og investorer å bruke tilstrekkelige stopptap og lav gearing når de handler BTC på de forskjellige derivatplattformene.